La nova pedania

València, pedania de Torrent; València, barri del nostre extraradi; València, en mans del lobby torrentí… Ja s’imaginen, fou instantani, conèixer que la nostra Mª José Catalá anava a ser candidata a l’alcaldia del cap i casal i començar les bromes per a, per fi, ajustar els comptes pendents amb la capital ara que pareix que es pot desplaçar el centre de la nostra comunitat a Torrent. Si ja hem aconseguit el geogràfic, ara volem el polític.

Qui sap com acabarà l’assumpte. La política actual no està per a molts pronòstics, no és temps de majories absolutes. Però, enveges i partidismes apart, sempre és una bona notícia que els polítics torrentins tinguen veu i nivell per a instàncies superiors. València és ciutat de tots, no entenc aquella crítica de no haver nascut allí. A més, no vindria mal que mirara més cap a la seua àrea metropolitana. L’una necessita de l’altra. Les dos estan interconnectades social i econòmicament encara que pel transport públic parega el contrari.

Però, mentre arriba finals de maig, anem a somniar, que és de bades. Perquè si guanyem l’alcaldia de València, jo ho veig clar: per fi, com el Monopoly, podríem posar la casella de l’hospital a aquells terrenys oblidats al Toll l’Alberca, soterrar les vies o, victòria, tindre servei de metro cada 5 minuts. No obliden, ara som la capi. Així que, per què no, i si construïm el Nou Mestalla al Safranar? I, no s’enganyem, la nostra desfilada de moros i cristians és millor que la del 9 d’Octubre, si volen, fem el Mig Any allí, la carpa la muntem al riu. La Reina del Encontre sí que no la moguem, però tindrà tanta o més tele que la Cremà.

Ja veuen, hi ha infinites possibilitats d’aprofitar l’ocasió.

València és nostra. Com la Torre.

NOTA: Artículo aparecido en el número 338 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s