Deu plans

En agost no convé jugar amb la calor. Millor refugiar-se a casa. Però, a primeres i últimes hores del dia, si estan predisposats, tenen un ventall d’oportunitats per a gaudir de l’agost a Torrent sense tindre que gastar-se els cacaus en apartaments o viatges. Per això, en ànim de servei públic, els presentem deu senzills plans per a traure profit a l’agost a la nostra ciutat.

Podríem començar fent exercici (els metges ho recomanen) practicant senderisme a les rutes locals (la del Vedat és molt assequible) o rodar en bicicleta fins a la font de Manyes o el Clot de Bailon. Si són amants de la natura, el Centre Mediambiental oferta gran quantitat d’activitats i poden passejar pel jardí botànic de l’Hort de Trènor amb més de 300 espècies diferents. Al caure el sol, la cita serà la nit del 12 al 13 d’agost on pujant al cim de Calicanto o la Perenxisa contemplaran la pluja d’estrelles que en 2014 coincideix amb una gran lluna plena.

De retorn a Torrent, hi ha oci per a tots. Cada dissabte tenen el cinema d’estiu (el de tota la vida) a la plaça de l’Església, poden participar a les festes de les barriades (Sant Gaietà, la Cabra, el Pantà…) o, per què no, submergir-se als corredors de les biblioteques i escollir una bona lectura d’estiu.

Activitats hi ha per a tots els gustos i Torrent és gran. Així que, amb predisposició, a posar-se en marxa. Si no, sempre poden refugiar-se en el relax més plaenter: paladejar un gelat en qualsevol terrassa o, millor encara, a la nit, seure a la fresca a la porta de casa.

Com tota la vida.

NOTA: Artículo caparecido en el número 275 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: