Festa Comilitona

Passat dissabte, dins dels actes commemoratius dels 25 anys de les Festes de Moros i Cristians de Torrent, es va celebrar a l’Auditori un concert de música festera integrat exclusivament per peces composades i dedicades a filaes, comparses o càrrecs festers. I, com no podia ser d’altra manera, Els Comilitons estàvem al programa.

No es fien de molts mites que circulen sobre nosaltres (la meitat són falsos i l’altra meitat pitjors encara). Qui ens conega de prop sap que hi ha coses que ens prenim molt en sèrio. Podem ser molt animals però també un exercit molt disciplinat. Tenim molt d’amor propi. Som Els Comilitons. Haviem de tindre una. Ens la mereixiem. Igual que haviem de tindre destrals exclusives amb el nostre escut o un documental que reflectira els nostres anys més vigorosos.

Per això va sonar la marxa dels Comilitons, aquella inspirada en les nostres festes i composada en 2006 per un dels nostres membres, Víctor Pradillo Vilanova. Aquella que sona a les nostres esquenes en totes les nostres desfilades. Aquella que ens posa els pels de punta. Perquè, no anem a enganyar-nos, melòdica i armònicament és bona, molt bona. Molt gran.

Per això reflecteix perfectament com som.

Un Comentario

  1. Pingback: El so de la festa | Miope

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s