ELS COMILITONS EN NÚMEROS

IMG_2308

1998 vàrem començar 55 som ara 16 començàrem 14 s’han quedat pel camí 4 membres falsos 4 fugiren el primer any de festes per a fer el Camino de Santiago 1 Capitania 1 Alferesia 1 bandera cristiana en la tintoreria 10 Barrejats 1 soterrar fals 2 White Wolf Festival 10 Tos Tus Muertos 1 viatge a Terra Mítica 2 stripteases 1 d’ells masculí 1 Festa “Quijote” 1 Festa Freak 22.324 gots de plàstic 7 tints de cabell rubio platino 5 metxes decolorades 7 casernes en 5 carrers diferents 156 dinars 343 sopars 89 esmorzars 12 xinos 11 dinars oficials 4 entrevistes a la televisió 1 a la ràdio 23 trajes diferents en Entrades 2 o 3 realment eren lletjos 1 traje oficial 15 Mig Anys 1 fessols i naps i no pensem repetir 1 pitjor paella del món 17 camisetes diferents 1 cremada, sí, sí, li pegaren foc 1 camiseta rosa i 1 altra que va causar una dimissió 1 hawaïna 22 cocos ens fabricàrem per no gastar gots 14 cadires furtades al distribuïdor de cervesa 1 taula del mateix, ideal per al xamel·lo 4 vegades hem rascat alguna cosa amb la loteria 2 tipus de cinturó el primer any 5 o 6 tipus de casaca diferent, model segons modista 1 capa que, vaja, molesta en el coll 1118 any en el que es crearen els vertaders Comilitons 9 eren eixos mig cavallers mig monjos 1 mascota (desapareguda) 1 boda heavy 1 berenar amb els veïns 8 taules cremades “a la piedra” 2 equips de música 1 assegurança a tot risc 37 corregudes davant d’una càmera 7 o 8 invasions d’espai públic per a fer-nos una foto 1 autointent d’ofegament pirotècnic 1 fotografia amb Marianico el Corto 1 altra amb Joaquín Moreno 1 nit de varietés tenim tots els anys 1 himne no-oficial del Barrejat gravat amb les nostres veus 2 mesos tinguérem que posar del següent exercici per quadrar el primer any però amb 2 menys ens sobrà diners el segon 2 portes trencades 7 carros de Mercadona demanats prestats 1 peix mort 4 borregos (sencers) menjats 7 pernils 1 cafetera trifàsica 6 fotografies amb els abuelos de la Rural 1 discussió en ple carrer 1 camiseta tirada per terra 1 heavy desconegut dormint en un sofà que no era nostre 6 tractoraes 4 amb disfresses 3 entrades amb taberna comilitona 1 vegada posarem als pares a menjar pernil damunt d’ella 1 milió de vegades vàrem repetir lo de “serà per diners” 1 drac 4 calderos desfets 2 quartos de bany inutilitzats 5 el número del Pentanari 0 vegades vàrem celebrar el 10 aniversari 6 doble és una fitxa de dominó 3er premi en un certamen… estrany? 1 marxa pròpia que es titula “Festa Comilitona” 6 united de six en six 1 grincho, grincho 1 “Què passa neng!” 1 president dimitit 1 sentinella 2 persones noves sempre duen el banderí i lliguen a l’ofrena 1 sorteig per falta de Junta 575 kg de cacaus 375 kg de papes (totes del Llustre) 3 visites a la plaça de Bous 1 web que ja no gastem 12 vídeos al nostre canal de Youtube 10 trailers falsos 1 pel·lícula oficial 1 ximenella trencada 1 contenidor d’obra dins de la caserna 2 segrests sumay’ls 1 besòdrom 2 esquadrons (o era batalló?) 150 litres de Barrejat en cada edició 1500 en total fent una senzilla suma 3 festes infantils 1 bou mecànic 1 tribu apache hou hou hou 1 palmera furtada 1 xino segrestat 3 batalles d’aigua 6 play-back’s de Shakira 3 motors necessitàrem per al ballet infantil 71 cubates voladors 4 pantalles gegants 3 ferits greus en el Barrejat 1 Photo-Call 1 festa Red Label 1 ratolí 34 fills que anem a barrejar entre ells 2013 és enguany i encara estem ací amb 15 anys de Comilitons

NOTA: Artículo aparecido en el Llibre de Festes de Moros i Cristians de Torrent 2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: