Ja venen!

00:15. Pepe, Pepe, vine! Que hui és altra vegada la nit eixa! Maruja! Què dius? Què nit? La nit de l’enramà! Escolte cantar a uns joves! Maruja, què fas? Què mania! No t’amorres a la finestra! Amaga’t, xe, que te voran en camisó! No entenc que diuen, però escolte cantar! Dona, t’has pres la pastilla? Sí, la del colesterol, la del sucre i el sintrón, però tu prepara el poal d’aigua que enguany no s’escapen.

00:22. Ja venen! Eixa cançó l’escoltí quan anàrem a Benidorm amb l’Imserso. Es precís que dugues rul·los per a dormir? Sí, el Lecturas diu que es tornen a dur. Mira, què simpàtic el veí del quart, al fem amb bolsetes per al plàstic i vidre. Tonteries! Si després tot va al mateix lloc! Que no, home, hi ha que reciclar. Mira quin temps d’estiu fa! Això és per culpa dels desodorants. Gorrino! Mira a eixe, Maruja, això sí fa mal, les mones dels gossos en mig del carrer. Maleducat!

00:31 Que no venen, Maruja. Per ací no passa ni Déu. Si és un carrer amb molta vida! Des que obrigueren la tendeta de fruta, per les nits passa molta gent. Eixos morenets no crec jo que tinguen permís per a obrir de nit… Mira, mira, el teu nebot ve amb la novieta. Quina bona parella! Amaga’t dona, no sigues dotora… Xé, mira com li toca el cul! Ben fet xicón!

00:40 Jo me’n vaig a dormir. Ací, ni l’enramà ni la tuna. Mira, mira, ja estan ací! Quina poca pinta de clavaris tenen, no? Uy, eixe s’ha caigut. Com que no són. Eixos duen una melopera de campeonato i són majorets. Pobres les dones que els aguanten… A tot açò, si hui és divendres! L’enramà és demà! Hui l’únic que escoltaràs cantar seran els meus ronquits. Au a dormir!

NOTA 1: Artículo aparecido en el número 246 de La Opinión de Torrent.

NOTA 2: Todos los personajes (basados en los mismos que en la edición 232 y 233) son ficticios, cualquier semejanza con la realidad es pura coincidencia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: