Objectiu 1.000 kg

No hace mucho, una amiga escribía en Twitter que el mundo cambiará cuando tus opiniones se conviertan en actos. Cuánta razón. Decimos mucho pero hacemos poco. Todos percibimos las injusticias, los problemas de nuestra sociedad, los gritamos en voz alta pero no hacemos lo suficiente por remediarlos. Hacen falta actos.

Como también escuché a otra persona, no podemos girar la cabeza cuándo nos ponen pequeños gestos a nuestro alcance. Sólo hay que querer. Si se fijan, a su alrededor, hay decenas de iniciativas en marcha para luchar contra nuestra riqueza, para vencer a la pobreza.

¿Quieres cambiar el mundo?

Si vives en Torrent, aquí tienes una oportunidad para empezar:

«CAMPANYA “Objectiu 1.000 kg”

Des de que començarem esta clavaria sempre hem tingut present l’esperit de la Mare de Déu d’ajudar als més desamparats, i així va ser com després de l’estiu, van nàixer els nostres trasllats solidaris, en els que hem arreplegat una mitja de 100 kg. per trasllat destinats al Punt d’aliments que gestiona l’Ajuntament de Torrent.

Apropant-se les festes de Nadal, i sent conscients de la situació de molts veïns del nostre poble, hem creat la Campanya “Objectiu 1.000 kg”, en la que volem arreplegar al menys 1.000 kg. d’aliments al temps que aconseguir sensibilitzar a les persones que ens rodegen de la importància que te ajudar als demés. Som conscients que en estes dates, son moltes les parròquies o associacions que arrepleguen aliments, i la Clavaria de la Mare de Déu del Desamparats del 2013 vol aportar el seu granet d’arena en estes iniciatives.

Per este motiu, si vols aportar qualsevol tipus d’aliment sols tens que posar-te en contacte en un clavari, i ell passarà a arreplegar la teua donació, o també tens la possibilitat del divendres dia 14 de desembre dur la teua aportació al Carrer Germanies nº 18, a partir de les 19:30 h. i acompanyar-nos després en el trasllat de la nostra Verge del Desamparats.

Esperem que ens ajudeu a aconseguir el nostre objectiu!!!

Clavaria Mare de Déu dels Desamparats 2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s