Visca!

Dissabte 12 de maig. Pepe, Pepe, vine! Què lligen els veïns d’enfront? Maruja! Altra vegà amorrà a la finestra? Amaga’t, xe, que te voran dotorejar! Miren un diari i riuen, però no veig quin és! Que duus en els morros? Cera d’eixa per al bigot? Com te vegen, quina vergonya! A vore, lleva. Ni Levante ni Provinsias, és eixe del poble que és gratis. Ara baixe que es de bades… Pepe, per què miren a la nostra finestra? Ens miren a nosaltres!

Diumenge 13 de maig. Jo no sé qui és el xocolater eixe però em va a sentir! No t’enfades, home, igual no som nosaltres. Sinverguensa! Segur que els protagonistes de l’article són els seus pares o els sogres, però ningú em creu! Quin caxondeo armosant hui en el Purín! Tots vinga al conejo morenote, l’enramà i el tanga. Calla, calla, que ja ve la processó! Enguany ha eixit més prompte, no? Visca la Maedéu!

Dilluns 14 de maig. Senyor, li jure i li perjure que ni parla de vostès ni he posat micròfons en sa casa! Mentirós! És el meu nom! Disculpe, però hi ha un Pepe i una Maruja en cada casa. Ssssshhhh! Calleu! Que no m’entere de la poesia d’eixa xiqueta! Però si som pare no xafa l’església i la filla ni ha combregat! Ay, home, però la Maedéu és la Maédeu! Visca! Alguns només s’enrecorden de Santa Bàrbara quan trona. Perdó que moleste, puc apuntar eixa frase?

Dilluns 21 de maig. Que em deixes en pau! Pesat! A fer xocolate a ta casa! Només una pregunta! Que vostè es trend topic! Quin tren? Què li pareix els nous canvis de sentit a alguns carrers? A fer la mà, Maruja, jo l’envie a pasturar! Calla, home, calla, ja som carrer peatonal! És el milacre de la Gepereduta! Visca!

NOTA: Artículo aparecido en el número 233 de La Opinión de Torrent

Una respuesta a “Visca!”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: