Canvis inesperats

Poc a poc anem digerint el canvi d’alcaldia a Torrent. Quines coses, com de inesperada fou l’entrada ha sigut l’eixida de Mª José Catalá. La vida sempre ens prepara girs de guió inesperats. En este cas, amb una gran notícia, amb un fet històric diria jo: Torrent, per fi, pinta alguna cosa en la Comunitat. Ja ens tocava! No volem ara ser uns enxufats, però sí una major atenció, ser considerats com el que som, una ciutat valenciana important.

Era una oportunitat única per a Mª José Català. Estos trens no passen tots els dies. Jo haguera fet el mateix i vostès, possiblement, també. A més, suposa reconèixer la promoció per mèrits i demostrar que les noves generacions (toma joc de paraules) tenen molt que dir. Això sí. És absurd criticar l’eixida de l’alcaldia. Este tipus de jugades polítiques estan a l’ordre del dia. De fet no és la primera en Torrent…

I ara què? En Torrent continua el mateix equip de govern i damunt tenim una consellera torrentina. Així que cap problema. Però, pareix que el succés els ha pillat amb el peu canviat. Inclús a la pròpia nova consellera que ha vist, amb dolor, com el seu projecte queda inconclòs. Tots esperaven el bot autonòmic més endavant. Diuen que les cares de la roda de premsa i, alguns moviments posteriors, mostren una miqueta de desamparament.

Amparo Folgado coneix bé l’Ajuntament, és honrada, discreta i seria. El perfil que necessita la classe política. Sembla un encert. Això sí, el PP de Torrent deu aprendre a viure sense una gran líder però amb la seua ombra. No deurien crear-se problemes interns. Mentre, el PSOE, segur, vorà ara una oportunitat, però és poc productiu esperar els errors del rival sense mostrar cap encert propi.

Bona sort i el millor dels desitjos per a la nova consellera.

NOTA: Artículo aparecido en el número 215 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s