Mai hi ha que deixar de creure

Missatge rebut. Maig de 2020: “Estic segur que, si millora la cosa, es jugarà la fase d’ascens, nosaltres estarem ahí i tindrem possibilitats de pujar”. Jo, que sóc molt educat, li vaig seguir el rotllo a l’entrenador del Torrent CF que, vaja, coses de la vida, també ostenta el títol de cunyat meu. Ell que duu per bandera que “nunca hay que dejar de creer” sorprenia més encara al nostre grup del Comunio proclamant que estava convençut que, si no s’haguera suspès, hagueren guanyat la lliga. Toma ya. Vàrem esclatar a riure.

Missatge rebut. Juny de 2020: “Altra vegada un equip d’Alacant. Van a ser partits molt igualats”. Poc a poc, tots començàvem a posar-li més atenció a allò del play-off exprés. El més optimista continuava sent l’entrenador, clar. Fins a un psicòleg em deia que tenia col·laborant amb l’equip. Jo li comentava la diferència abismal dels pressupostos d’uns i altres. Ell em responia que junts som més forts.

Missatge rebut. 16 de juliol de 2020. “Jo no he mirat cap, he dit qui els tenia que tirar i m’he posat dins de la banqueta. Mare meua, quin patiment…”. Afegiria a la seqüència dels fets a la meua dona posant-se quasi de part, a món pare fugint en els penals, a mig poble connectat a YouTube i, tots, pensant que més suspens, impossible. S’equivocàvem tots.

Missatge rebut. 23 de juliol de 2020. “Sempere m’ha ensenyat les fotos i, sí, el porter estava avançat. De locos. Increïble l’emoció”. Esta vegada els nostres crits es varen escoltar per tota Cullera, les xarxes socials varen esclatar i, diuen les males llengües, que en el Raval, a l’altura de la porta de D. Rafael Beguer, es va escolar una traca.

Mai hi ha que deixar de creure.

NOTA: Artículo aparecido en el número 355 de La Opinión de Torrent.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s