La professió va per dins

Processed with VSCO with acg preset

Encara que vaig aterrar sense esperar-ho i encara dic plens als claustres, encara que arribe tard a classe i damunt vos faig llegir sempre quinze minuts, encara que corregir és un rollo i preferisc fer jocs, encara que sou els millors però ara hi ha que demostrar-ho, encara que em furteu caramels i m’invadiu el despatx, encara que ser cap d’estudis és estar en tierra de nadie, encara que trenque rellotges, encara que faça tanta carretera, encara que un poc més i s’ha acabat el 27 de novembre.
*
Feliç dia del docent.
*
A mi m’agrada la meua professió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s