Diners

En este moment històric del nostre país, els diners conten molt. Bé, sempre han importat, clar. Però, ara que molts conviuen diàriament amb la calculadora per a poder arribar a final de mes, que fa o deixa de fer el Govern, Generalitat o Ajuntament amb els diners (seus i nostres) ha passat a un primeríssim primer pla.

Serà un factor clau per a les properes eleccions. Encara que els nostres polítics dissimulen, creuat l’equador de la legislatura, ja estan mirant de reüll a la primavera de 2015. Per això, no és d’estranyar que l’actual consistori torrentí haja anunciat ja, per al pressupost vinent, l’inici d’una política de baixada d’impostos, començant per l’IBI amb un 0,54%.

Clar, a la reducció més gran de la Contribució en 14 anys, ha respòs l’oposició amb un “això ja ho venim demanant des de fa temps”, per a no ser menys, per a que els toque part del mèrit, que ací bobos no estem. No és fàcil sumar punts fent oposició, però també és molt fàcil llançar solucions des de fora. Sembla que l’equip d’Amparo Folgado, fins a no aconseguir el Dèficit Zero no volia iniciar el segon pas del seu pla.

Si no ens toquen molt la butxaca, l’altra peça clau monetària serà aconseguir que se’ns plene. Ací està el vertader nus gordià: aconseguir augmentar el número de treballadors, moure empreses cap a Torrent. I açò no és tasca fàcil. Un esforç que no sempre és recompensat.

Tant de bo que, arribats a la campanya electoral, no siga arma de foc.

NOTA: Artículo caparecido en el número 258 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s