#barrejat2013 – Promo 1


Què és el Barrejat?

En la, ja onzena edició, de la «Festa del Barrejat», este mite viu festiu ha anat creixent en afluència i importància dins del panorama de festes de Torrent i és capaç de congregar més de 2000 persones en un mateix carrer. Fresca, divertida, amb disfresses, xarangues, disco-mòbil i moltes sorpreses, el Barrejat no és una festa més. És la festa popular plena de música, humitat, germanor i moltes rialles.

Nascuda en 2002, és un dels emblemes de la Filà Els Comilitons. El primer Barrejat es va crear com un divertiment privat (amb copa de guanyador inclosa) al que els anys anteriors es varen sumar diverses filaes, però Els Comilitons mai van arribar a pensar que es convertiria en una festa tan mulitudinaria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s