Clavelitos

00:15. Pepe, Pepe, vine! Què canten eixos joves? Maruja! Què fas amorrà a la finestra? Amaga’t, xe, que te voran en camisó! No entenc que diuen! Criden nosequè d’una rubia i un conejo morenote! Dus també els rul·los? Com te vegen, quina vergonya! A vore, lleva. Estan cantant-li a les seues xicones, Maruja, no veus que hui és la Nit de l’Enramà? Això sí, les cançons de tota la vida, pareix que ja no es duen. On estan los clavelitos? On està la de pasa la tuna?

00:36. Pepe, Pepe, que venen més! Més de què? Més clavaris, xico! No pot ser, si del Rosari només ix una quinta cada any! Els de la mili! Ja no hi ha mili, bobo! A vore si tens alseimer! No estic pardal, vuic dir els xavals de 18 anys. Mira, Maruja, estos van més preparats, duen guitarres i un tambor. Pepe, què graciosos, ballen i tot! Diuen algo de que els tiren el ganga. Què raro. No entenc als joves d’ara.

01:08. Pepe, Pepe, Pepeeeeee! Hui no hi ha qui dorga! Què passa!!! Més tractors! Dos a la vegada! És impossible, aparta que mire. Estos canten sobre una piruleta que té Marieta. Maruja, eixa és més vella que El Caso, però jo la cantava amb altra lletra. Espera, que ve una tercera colla! Músics! Seran de la Unió o del Círcul? Quin jaleo tots a la vegada. Només entenc algo de que te pego. Què alegres van cantant! Sí, sí, Maruja, contents, però d’altra cosa.

04:42. Pepe, Pepe, aguaita! Encara en queden! No pot ser, si ja han passat sis o set! I, ara que pense, tu que fas desperta? Ja saps, el isornio. Estos són pobrets, mira-los, no duen ni tractor, un carro de Mercadona i va que chuta. L’hauran furtat? Cridem a la policia? Deixa, deixa, jo m’encarregue. Passa’m eixe poal d’aigua.

NOTA: Artículo aparecido en el número 233 de La Opinión de Torrent

20120511-122147.jpg

Una respuesta a “Clavelitos”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: