Sentir-se afortunat

Insatisfet. Així anava jo, fa un parell de diumenges, conduint camí del meu lloc de treball. Insatisfet, decebut, un poc cabrejat, inclús. No creguen, no es que em fastidie treballar els caps de setmana. Tot el contrari, cadascú sap quina professió té i la meua m’agrada. I molt. El motiu de la meua insatisfacció, simplement, és que jo ho volia tot. Repicar i anar a missa.

I, com diu el refrany, allí estava la clau. Anar a missa però no poder repicar. Venia de la inauguració del nou Saló Parroquial (“El Parroquial” de tota la vida) però els horaris no m’havien quadrat i, després de l’eucaristia, no vaig poder quedar-me a descobrir el nou teatre. No per vore-lo (ja havia tingut la sort), sinó per contemplar les cares dels centenars de persones que il·lusionades, volien conèixer la nova cara d’un lloc que tants records els portava.

Obres de teatre, conferències, concursos de nadales, presentacions falleres, la Frater, cine-fòrum, play-back’s, vesprades de Juniors, Cáritas, Club Juvenil, l’estança de les Trinitàries, oracions interreligioses, les vivendes dels retors, reunions i tantes activitats. Cadascú guardarà un record especial i propi. En el meu cas, com no, el tan recordat musical de Jesucristo Superstar.

I allí estava jo, pensant el que em perdia, quan, vaig caure que era tot el contrari. Era afortunat. Afortunat per haver disfrutat tant allí. Afortunat per saber tot el que em quedava per viure dins. És un espai únic en Torrent. Una sala de aforament mig-alt (350 butaques) amb una caixa escènica i prestacions només comparable per l’Auditori. Una inversió costosa però un luxe per al poble.

I, com sempre, la vida et dona dos oportunitats. Per la vesprada, en la jornada de portes obertes vaig poder contemplar eixos rostres que tenia pendents. Sobretot, els dels més majors.

I, clar, eren de felicitat.

NOTA: Artículo aparecido en el número 214 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s