Confiança

Crec que és temps de fer balanç polític. Però, si tots els columnistes aneu a caure en el mateix! Ja, però, si no ho faig ara, quan? Tu no sols fer columna política… Per això mateix, ja tocava. Be, ves per feina, apunta les dades: 14 PP, 9 PSOE, 2 BLOC. I va i a mi em pilla lluny, enNew York! I així pretens fer anàlisi dels resultats? Home, des de la distància, una mirada objectiva. Llunyana voldràs dir.

No em mareges, digues, com comence? Bo, primer, un titular impactant. “Mª José es berena aCampos”. Animal, no sigues tant gràfic, tingues en compte que ha sigut victòriadelPP en tota Espanya. Això és causa atenuant? No, però és una dada a tindre en compte. Ja, però al final, en la política local, es qüestió de confiança, de persones. Vols dir que ZP no ha influit en Torrent? Dic que s’ha consolidat un projecte, que malgrat la coiuntura, els vots confien en el govern actual. I el PSOE? Ha causat factura la guerra civil.

I que em dius del Bloc? Més confiança, en Sento creuen. Però s’han emportat dos regidors! En tota la Comunitat han millorat. Igual l’Ajuntament deuria escoltar-los més, no? Seria saludable, però, a govern i oposició, no els interessamassael “colegueo” públic. I de la resta? Era esperable, han arrancat massa tard, en tres anys i mig ni s’han asomat. Mare meua lo d’Espanya 2000… Bufff, preferisc no parlar, el “vot de la por”, a alguns, ha calat.

Pareix que ja està tot l’anàlisi. Punt i final, no? No, home, un final apanyaet. Literari, en plan “Quatre anys més per a que vole la gavina popular”? Menuda cursileria. Millor una frase en plan conclusió? Clar, una idea que englobe tot el anterior.

Ah! Això és fàcil. Confiança.

NOTA: Artículo aparecido en el número 203 de La Opinión de Torrent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s