Plataforma radiofónica

Oscar Mora i Josep Vicent Miralles, els companys de “Complot en las ondas” d’Aldaia Ràdio 98.2 FM són fitxats per la Cadena SER per a participar al “A vivir que son dos dias”.

Una molt bona noticia, un projecte molt ambiciós i un equip de professionals de l’humor amb moltes ganes d’encetar un nou repte professional. L’equip de Complot en las Ondas, programa que acull Aldaia Ràdio, 98.2FM des del passat mes de febrer conformat per: Josep Vicent Miralles, José Mas, Óscar Mora, Carles Sancho, María Mínguez, Juanjo Peña i Toni Garcia, han Sicut fitxats per la Cadena Ser per a col•laborar al programa “A vivir que són dos dias”, de Ana monsergas.

A partir del proper 1 d’agost, Mir i Mor, i la resta del seu equip, ens acostaran una versió reduïda de l’habitual “Complot en las Ondas”. Durant set minuts, gaudirem d’una sessió d’humor, ironia, eskets, entrevistes, i un serial radiofònic. En definitiva ens oferiran 7 minuts d’una actualitat vista d’una manera diferent on els continguts més inverosímils es donaran realitat cada diumenge a partir de les 12.53 del migdia.

El programa, Complot en las Ondas, ha sigut una de les novetats més destacades i exitoses a la graella de programació d’Aldaia Ràdi9, 98.2 FM, en la temporada 2009 -2010. Este equip, en l’actualitat, han creat un productora que, baix el nom de “Complot de guionistas”, està desenvolupant programes televisius en diferents formats per a poder emetre pròximament i, de nou, trobar el camí de l’èxit. Entre eixos projectes ha estat el de la nostra emissora, a més de col•laborar en iniciatives municipals com va ser el cas de l’espectacle que oferien el passat 12 de juny a la VI Fira del Comerç.

Per als seguidors més fidels d’aquest espai, els recordem que l’equip continuarà les seues emissions al llarg de l’estiu. Podran escoltar–ho cada diumenge de 19.00 a 19.30 h en la 98.2FM.

PD. Pues no avisé yo que eran buenos…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: