Complot en las ondas

Proper diumenge Aldaia Ràdio 98.2 FM estrena “Complot en las ondas”

Un programa realitzat pels guionistes de l’exitosa “Autoindefinits” de Canal 9

Josep Vicent Miralles, José Mas, Óscar Mora, Carles Sancho, María Mínguez, Juanjo Peña i Toni Garcia. Segur que si els pronunciem estos noms seguits com si fora una alineació de futbol, a priori, no els sonaran de rés. Però si els especifiquem que este equip no és un qualsevol, sinó un superequip, ja ho entendran millor, ja que tots han sigut guionistes de programes d’èxit com Autoindefinits o Socarrats emesos per Canal 9. Així, segur que ja els sona molt més i, sobretot, conèixer que tots ells van a realitzar un programa a esta mateixa emissora.

Tots ells, en l’actualitat, han creat un productora que, baix el nom de “Complot de guionistas”, està desenvolupant programes televisius en diferents formats per a poder emetre pròximament i, de nou, trobar el camí de l’èxit. Entre eixos projectes hi ha un radiofònic i serà Aldaia Ràdio 98.2 FM l’encarregada d’estrenar-ho en exclusiva.

Serà “Complot en las ondas” un boig magatzim on els sketch, l’actualitat vista d’una manera diferent o els continguts més inverosímils es donaran realitat cada diumenge de 19:00 a 19:30 a la nostra emissora, per www.aldaiaradio.com o descarregant-ho directament des del nostre servei de podcast.

CANCIÓN PARA ESCUCHAR: Mi rock perdido (Los Rodríguez – Sin documentos)

Anuncios

Un Comentario

  1. Pingback: Plataforma radiofónica « Miope

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s