Ja estem?

Ja estem altra vegada amb la típica cròniqueta post-electoral, no? I tu ja estàs també clavant-te amb els meus articles! Es que es veu a quilòmetres el tema en cada número! Ja t’ho vaig explicar en maig, és el que toca en estes ocasions. Com veges, però m’avorreixes soberanament quan et poses tan periodista, tan transcendental. No t’atreviràs a dir-me “serio” a la cara… Doncs, últimament sí.

Primer, que si només parle de agüeles, costums i tradicions i, ara, que si faig massa columna política. Ací no hi ha qui s’aclarisca! Es que van tres seguides! Quieto parao, que esta encara no sabem cap a on va a tirar. Ja has gastat cent paraules, així que espavila. Et conte, la meua intenció era fer un poc d’anàlisi simpàtic del 20N. Quina mania amb abreviar! 15M, 11S… al final perdré el compte!

No em mareges, al que anava, que morrà guapa la dels socialistes, no? Bon titular es eixe, fent amics. Ja, un poc sensacionalista. Que va, hi ha que vendre el producte. El meu dubte és, precisament, on està l’atenció, en la victòria blava o la derrota roja. Són dos cares de la mateixa moneda. I que me dius del Toni Cantó? Tant de vindre a repartir fullets per Torrent i ha trincat escó! Li donarem sort.

Això sí, per a alguns, pareix l’apocalipsi que Naniano… vuic dir, Mariano, arribe a la Moncloa. Ja, però per als altres és l’antídot a tots els problemes, mira quina discomòbil es montaren a Génova! Per això, no m’agraden els extrems. I, per això, no vals per als articles polítics. En serio? No, però et punxe un poc perquè m’agraden els teus articles de poble, que si la tertúlia de la Plaça, que si quan pujaves el Convent, el dinar a ca’ la abuela, la sèpia del Marisquero…

Altra vegada? Ja estem?

NOTA: Artículo aparecido en el número 213 de La Opinión de Torrent

Una respuesta a “Ja estem?”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: