Voten!

Sí, sí, voten. Perquè ha arribat la nostra hora, perquè és un dret, un deure i un privilegi poder fer-ho, perquè es politics deuen saber que estem ací, que no som mers números, que ens interessa el que ens proposen i que si no estem d’acord amb els seus projectes o amb el seu balanç de resultats, ara o en el futur, el nostre vot podrà fer canviar-ho tot, donar pas a altres persones, que votarem per a decidir.

Voten. Perquè la societat necessita mostrar que no es apàtica, que darrere de cada vot hi ha una persona amb una opinió, que creguem en el futur, que encara queda molt que fer i l’abstenció no duu a rés, la apatia no dona solucions, sinó les veus i, en este cas, els vots.

Voten perquè cada vot es important, cada opinió conta, cada postura, perquè ser polític és un honor, perquè treballar pel teu poble es tan important que s’ho han de guanyar, convèncer-nos, presentar-nos alternatives, idees que ens facen créixer, perquè els temps són difícils per a qui no sap com afrontar-los, perquè, precisament, ara és l’hora dels valents, dels que creuen que la millor defensa és un bon atac, que estem davant d’un temps d’oportunitats i nous models, no de lamentacions.

Voten! Amb signes d’admiració, perquè el 22 de maig no hi haurà guanyadors ni vençuts, perquè qui ostente l’alcaldia els propers quatre anys serà alcaldessa o alcalde de tots els torrentins, dels seus votants i dels altres, inclús dels que no varen exercir el vot, perquè l’oposició també té el seu paper, perquè els polítics deuen de ser compromesos, seriosos i honrats, perquè la nostra alta participació té que fer-los treballar de valent per tots nosaltres, perquè saben que estem darrere, que no governen per a ells, sinó per al poble.

Voten. És el nostre moment. Voten!

NOTA: Artículo aparecido en el número 202 de La Opinión de Torrent

NOTA: Artículo escrito antes del 15M.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s