La carta

Fa unes setmanes vaig rebre una carta que em va deixar sorprès. Primer de rés, perquè ja no és habitual rebre-les manuscrites (conforme l’obria, al vore la lletra a mà en full de llibreta se m’obria una gran curiositat) i, després, per comprovar que era d’un lector anònim que em contava una situació personal per si feia d’ella una columna.

Confese que la primera reacció fou pensar que no, que no sóc qui per a parlar en boca d’altre. A més, si a cadascú que em diu “podries escriure una columna sobre açò” li fera cas, mai parlaria en veu pròpia. La secció “Cartas al director” era el lloc més adequat. Però, clar, l’anònim (al text, l’ús del gènere em fa pensar que és mascle), havia perdut el seu temps en escriure la carta i localitzar ma casa… tenia que repensar-ho.

Així que sí, amic lector, esta vegada la veu és teua. Transcriuré part de la carta i eixa sensació viscuda al passar per la teua falla de tota la vida on et cridà l’atenció “uns joves fallers eixint del casal a fer “botelló” però, més encara, vore a una colla de fallers prou majors, alguns pares dels d’abans, qui davant de xiquets es posaren també a traure d’un cotxe gots d’alcohol i entrar orgullosos al casal.

Em quedí tan decebut que no sabia si cridar a la Policia o callar, perquè alguns d’ells són descendents dels fundadors o dels que, dia a dia, lluiten desinteressadament per traure beneficis a la comissió. Prou avergonyits ja estarien com per a entrar a contar-los la situació.

Espere que l’any que ve, quan torne no em trobe esta situació impresentable que tanta vergonya em va fer patir”.

A qui corresponga. Queda transmès des d’ací.

NOTA: Artículo aparecido en el número 176 de La Opinión de Torrent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s